След краш..
+4
Firehoof
noobythepro
Gorila
Georgerr
8 posters
Страница 1 от 1
След краш..
Имам идея..след краш всички да влизат в Chatboxa на форума а не да се разпръскват и половината изобщо да не влизат онлайн..така не стават рейдове..
Georgerr
Re: След краш..
Georgerr написа:Имам идея..след краш всички да влизат в Chatboxa на форума а не да се разпръскват и половината изобщо да не влизат онлайн..така не стават рейдове..
да ама никой не влиза
Gorila
az predlagam da praim raidovete predi 4as pik a ne da kra6va prez 2 minuti v 20 4asa i da ima golema organziaciq ne 1 4as da se sabirame i da se razpadnem predi da se saberem
noobythepro
Тъй като съм агент на Georgerr, и разбирам, че си още нов и не си прочел правилата, ще те помоля следващият път да пишеш на български.Благодаря.noobythepro написа:az predlagam da praim raidovete predi 4as pik a ne da kra6va prez 2 minuti v 20 4asa i da ima golema organziaciq ne 1 4as da se sabirame i da se razpadnem predi da se saberem
По темата - съгласен съм с теб, защото тогава е и пиковият час на интернета ми.Райдовете, според мен можем и към 17-18 часа.Но това ще се прецени от компетентните органи в самата гилдия.
Firehoof
noobythepro написа:az predlagam da praim raidovete predi 4as pik a ne da kra6va prez 2 minuti v 20 4asa i da ima golema organziaciq ne 1 4as da se sabirame i da se razpadnem predi da se saberem
Firehoof, както и аз вече ти го казахме за езика, макар че за 3 пъти се банва, за сега не смятам да не го правя, но считай, че ти е последно предупреждение. Освен това, ако си прочетеш отново поста, ще видиш, че фактически нищо не каза...
Accursed
Няма къде да пиша, много съм объркан и разтревожен, напълно разстроен.Ще пиша тук, тъй като няма къде.Много адски много съжалявам за гилдията.Такава хубава беше, че...чее немога да кажа нищо...Защо, защо го направихте, Мери, Гошо, обяснете ми...Мастерството ви тежи...?Малко хора...?Не неее не не не и НЕ!Това беше ПЕРФЕКТНИЯТ ГИЛД, това беше като родното място на героя ми...не, сериозно ви говоря...аз сигурно съжалявам най-много от всички вас. такива готини и добри хора сте...Немога да играя така...направо ви казвам сериозно - тежи ми на сърцето...макар, че не бях толкова дълго, но смятам, че 6 месеца са напълно достатъчни за да ви опозная и свикнах с вас.А вие ми кажете не съжалявате ли?Това е просто игра, ще речете, но кажете ми сега, не станахме ли едно голямо семейство?Много се размекнах, но такъв съм си - чувствителен...
Firehoof
Firehoof написа:Няма къде да пиша, много съм объркан и разтревожен, напълно разстроен.Ще пиша тук, тъй като няма къде.Много адски много съжалявам за гилдията.Такава хубава беше, че...чее немога да кажа нищо...Защо, защо го направихте, Мери, Гошо, обяснете ми...Мастерството ви тежи...?Малко хора...?Не неее не не не и НЕ!Това беше ПЕРФЕКТНИЯТ ГИЛД, това беше като родното място на героя ми...не, сериозно ви говоря...аз сигурно съжалявам най-много от всички вас. такива готини и добри хора сте...Немога да играя така...направо ви казвам сериозно - тежи ми на сърцето...макар, че не бях толкова дълго, но смятам, че 6 месеца са напълно достатъчни за да ви опозная и свикнах с вас.А вие ми кажете не съжалявате ли?Това е просто игра, ще речете, но кажете ми сега, не станахме ли едно голямо семейство?Много се размекнах, но такъв съм си - чувствителен...
И на мен ми беше неловко ама..............
grozniko
ами то не е Forever .. аз пак ще се върна в UH .. ам засега е по добре така
за инстанциите .. етц..
за инстанциите .. етц..
MeryYy
Предлагам да напраим нов Гилд ест след време с Друго име по сериозни хора ..........
grozniko
нещо против името ли имаш а? а? А?
аз съм го мислила ейй
.......::::::::::: UNITED HORDE :::::::::::::.........
UH
не е ли хубаво
аз съм го мислила ейй
UH
не е ли хубаво
MeryYy
MeryYy написа:нещо против името ли имаш а? а? А?
аз съм го мислила ейй
UH
не е ли хубаво
Няма значени името е хубаво важното е да се СЪБЕРЕМ отново
grozniko
съгласен съм с Fire защо направихте това сливане с YgS ? за да ни нареждат някакви смешници които не ни познават (точно заради това бях кикнат от kornman тоя ше ми казва кфо да правя... да го .... у .... ) нямам думи :X доколкото разбрах от хора от гилда не се правят никакви рейдовеFirehoof написа:Няма къде да пиша, много съм объркан и разтревожен, напълно разстроен.Ще пиша тук, тъй като няма къде.Много адски много съжалявам за гилдията.Такава хубава беше, че...чее немога да кажа нищо...Защо, защо го направихте, Мери, Гошо, обяснете ми...Мастерството ви тежи...?Малко хора...?Не неее не не не и НЕ!Това беше ПЕРФЕКТНИЯТ ГИЛД, това беше като родното място на героя ми...не, сериозно ви говоря...аз сигурно съжалявам най-много от всички вас. такива готини и добри хора сте...Немога да играя така...направо ви казвам сериозно - тежи ми на сърцето...макар, че не бях толкова дълго, но смятам, че 6 месеца са напълно достатъчни за да ви опозная и свикнах с вас.А вие ми кажете не съжалявате ли?Това е просто игра, ще речете, но кажете ми сега, не станахме ли едно голямо семейство?Много се размекнах, но такъв съм си - чувствителен...
трябва пак да направим UH
Последната промяна е направена от Noober на Пет 08 Май 2009, 11:08; мнението е било променяно общо 1 път
Noober
мери името няма значение ама хората имат...grozniko написа:MeryYy написа:нещо против името ли имаш а? а? А?
аз съм го мислила ейй
UH
не е ли хубаво
Noober
Noober написа:мери името няма значение ама хората имат...grozniko написа:MeryYy написа:нещо против името ли имаш а? а? А?
аз съм го мислила ейй
UH
не е ли хубаво
беше шегичка ;П
MeryYy
Noober написа:съгласен съм с Fire защо направихте това сливане с YgS ? за да ни нареждат някакви смешници които не ни познават (точно заради това бях кикнат от kornman тоя ше ми казва кфо да правя... да го .... у .... ) нямам думи :X доколкото разбрах от хора от гилда не се правят никакви рейдовеFirehoof написа:Няма къде да пиша, много съм объркан и разтревожен, напълно разстроен.Ще пиша тук, тъй като няма къде.Много адски много съжалявам за гилдията.Такава хубава беше, че...чее немога да кажа нищо...Защо, защо го направихте, Мери, Гошо, обяснете ми...Мастерството ви тежи...?Малко хора...?Не неее не не не и НЕ!Това беше ПЕРФЕКТНИЯТ ГИЛД, това беше като родното място на героя ми...не, сериозно ви говоря...аз сигурно съжалявам най-много от всички вас. такива готини и добри хора сте...Немога да играя така...направо ви казвам сериозно - тежи ми на сърцето...макар, че не бях толкова дълго, но смятам, че 6 месеца са напълно достатъчни за да ви опозная и свикнах с вас.А вие ми кажете не съжалявате ли?Това е просто игра, ще речете, но кажете ми сега, не станахме ли едно голямо семейство?Много се размекнах, но такъв съм си - чувствителен...
правят райдове.. точно за това (главно)
се преместихме...
така имаме и танкове и хелъри и ... ще се облечете и така ...
иначе UH си седи.. 6 таба.. ...
MeryYy
Както кажете...аз сега не съм в YGS, там не ми харесва, не заради наще хора ами заради ония особено оная Дессислава, пфу не мога да понасям некои хора...левнах и оттам...MeryYy написа:Noober написа:съгласен съм с Fire защо направихте това сливане с YgS ? за да ни нареждат някакви смешници които не ни познават (точно заради това бях кикнат от kornman тоя ше ми казва кфо да правя... да го .... у .... ) нямам думи :X доколкото разбрах от хора от гилда не се правят никакви рейдовеFirehoof написа:Няма къде да пиша, много съм объркан и разтревожен, напълно разстроен.Ще пиша тук, тъй като няма къде.Много адски много съжалявам за гилдията.Такава хубава беше, че...чее немога да кажа нищо...Защо, защо го направихте, Мери, Гошо, обяснете ми...Мастерството ви тежи...?Малко хора...?Не неее не не не и НЕ!Това беше ПЕРФЕКТНИЯТ ГИЛД, това беше като родното място на героя ми...не, сериозно ви говоря...аз сигурно съжалявам най-много от всички вас. такива готини и добри хора сте...Немога да играя така...направо ви казвам сериозно - тежи ми на сърцето...макар, че не бях толкова дълго, но смятам, че 6 месеца са напълно достатъчни за да ви опозная и свикнах с вас.А вие ми кажете не съжалявате ли?Това е просто игра, ще речете, но кажете ми сега, не станахме ли едно голямо семейство?Много се размекнах, но такъв съм си - чувствителен...
се преместихме...
P.S.Сега съм в One Man Army (не се фукам за гилдията влезнах без кандидатура (попринцип искат като в Нурфед) пък ще видиме колко време ще ме държат)
Firehoof
Както кажете...аз сега не съм в YGS, там не ми харесва, не заради наще хора ами заради ония особено оная Дессислава, пфу не мога да понасям некои хора...левнах и оттам...помислете малко, ще иска ли некой да се върне в ЮХ?Казвам го защото тея който са си намерили гилдия като вас например, дали ще искат отново да сменят "обстановката", други хора, откъсването от тях (както мен с вас...) "танка, хеларите..."...незнам вие ми кажете, аз може би ще се върна...ама...хм явно има много време до събирането май...MeryYy написа:Noober написа:съгласен съм с Fire защо направихте това сливане с YgS ? за да ни нареждат някакви смешници които не ни познават (точно заради това бях кикнат от kornman тоя ше ми казва кфо да правя... да го .... у .... ) нямам думи :X доколкото разбрах от хора от гилда не се правят никакви рейдовеFirehoof написа:Няма къде да пиша, много съм объркан и разтревожен, напълно разстроен.Ще пиша тук, тъй като няма къде.Много адски много съжалявам за гилдията.Такава хубава беше, че...чее немога да кажа нищо...Защо, защо го направихте, Мери, Гошо, обяснете ми...Мастерството ви тежи...?Малко хора...?Не неее не не не и НЕ!Това беше ПЕРФЕКТНИЯТ ГИЛД, това беше като родното място на героя ми...не, сериозно ви говоря...аз сигурно съжалявам най-много от всички вас. такива готини и добри хора сте...Немога да играя така...направо ви казвам сериозно - тежи ми на сърцето...макар, че не бях толкова дълго, но смятам, че 6 месеца са напълно достатъчни за да ви опозная и свикнах с вас.А вие ми кажете не съжалявате ли?Това е просто игра, ще речете, но кажете ми сега, не станахме ли едно голямо семейство?Много се размекнах, но такъв съм си - чувствителен...
се преместихме...
P.S.Сега съм в One Man Army (не се фукам за гилдията влезнах без кандидатура (попринцип искат като в Нурфед) пък ще видиме колко време ще ме държат)...
Firehoof
dali da vlqza v "Mrasni Kuchki"
dokato bqh po mal1k lvl 30-40 iskah da vlqza tam= d
neznam sega kak e ..
dokato bqh po mal1k lvl 30-40 iskah da vlqza tam= d
neznam sega kak e ..
MeryYy
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите